هزینه سفر به استانبول +  نکاتی برای کاهش هزینه سفر

admin 21 فروردین 1403 0 دیدگاه
ads

برای سفر به استانبول چقدر پول ببریم؟ هزینه سفر به استانبول چقدر است؟ اینها سوالاتی است که اغلب برای افراد پیش از سفر به استانبول به وجود می آید. باید بگوییم که هزینه سفر به استانبول در سال 1403، با توجه به مکان اقامت، در بازه 15 تا 50 میلیون تومان متغیر است. اگر هزینه های خریدهای روزمره، رستوران و گردش را در حد متوسط در نظر بگیریم، در بهترین حالت برای سفر به استانبول نیاز به بودجه 50 میلیون تومان برای هر نفر دارد. باید به یاد داشت که این ارقام بستگی به نیازها و سلیقه هر فرد دارد. حداقل هزینه سفر به ترکیه را با 15 میلیون تومان محاسبه کنید، که هزینه ‌های خوراک، حمل و نقل، خریدها و تفریح نیز به این مبلغ اضافه می ‌شود.

هزینه های سفر با تور و بدون تور به مقصد استانبول

هزینه های سفری که با تور و بدون تور به مقصد استانبول انجام می شود متفاوت خواهد بود چرا که در هر دو روش بستگی به یک سری عوامی دارد که باید اطلاعاتی در مورد آن داشته باشیم.با ما برای درک بهتر جزیئیات درباره این دو روش همراه شوید.

مخارج سفر با تور

استانبول، یکی از مقاصد محبوب برای گردشگری است و اکثر آژانس ‌های مسافرتی تورهای مختلفی برای این شهر ارائه می‌ دهند. این تورها معمولا از 1 روزه تا 10 روزه می ‌باشند و اغلب به شما برنامه‌ هایی مانند 3 شب و 4 روز در استانبول را ارائه می ‌دهند. هزینه سفر به استانبول با تور بستگی به عوامل مختلفی از جمله نوع پرواز، هتل، و خدمات ارائه شده توسط آژانس‌ های مسافرتی و هتل متغیر است. در کل، هزینه سفر به استانبول با تور نسبت به سفر بدون تور کمتر است.

مخارج سفر با تور
سفر با تور می تواند در کاهش هزینه سفر به استانبول تاثیر بسزایی بگذارد.

هزینه سفر بدون تور!!

برخی از مسافران ترجیح می‌ دهند بدون تور به استانبول سفر کنند و به تنهایی یا با خانواده‌ شان از شهر زیبای استانبول لذت ببرند. در این صورت، اولین کاری که باید انجام دهید، آشنایی با روش‌ های سفر به استانبول بدون تور است. دو روش اصلی برای سفر بدون تور وجود دارد: هوایی و زمینی. سفر هوایی نسبت به سفر زمینی هزینه بیشتری دارد، اما بسیار راحت ‌تر است. در ادامه هزینه سفر به استانبول با هواپیما را بررسی می کنیم.

توضیحاتی درباره مخارج سفر با هواپیما

یکی از راحت ‌ترین و سریع ‌ترین روش ‌ها برای رسیدن به ترکیه، سفر با هواپیما است. در این روش، تنها کافی است که زمان دقیق سفر خود را مشخص کنید و سپس به صورت آنلاین اقدام به خرید بلیط استانبول نمایید. شما می ‌توانید بلیط هواپیما را بر اساس مدت اقامت خود در ترکیه، به صورت یک ‌طرفه یا رفت و برگشت رزرو کنید.

هزینه بلیط سفر شما به استانبول به نوع پروازی که انتخاب می ‌کنید بستگی دارد. می ‌توانید از پروازهای لوکس استفاده کنید که هزینه بیشتری دارند، یا در صورت تمایل به سفر با هزینه کمتر، پروازهای اقتصادی را انتخاب کنید.

  • هزینه بلیط رفت و برگشت استانبول فرست کلس: به طور میانگین 80 میلیون تومان
  • هزینه بلیط رفت و برگشت استانبول پریمیوم اکونومی: به طور میانگین برای هر نفر 12 میلیون تومان
  • هزینه بلیط رفت و برگشت استانبول اکونومی: به طور میانگین برای هر نفر 7 میلیون تومان

هزینه های اقامت در استانبول

دو منطقه محبوب برای اقامت در استانبول، منطقه سلطان احمد و منطقه بی اغلو هستند. در منطقه سلطان احمد، که به عنوان بخش تاریخی شهر شناخته می ‌شود، جاذبه‌ های زیادی برای بازدید وجود دارد. اقامت در نزدیکی به این جاذبه‌ ها می‌ تواند در صرفه‌ جویی زمانی و هزینه‌ های شما تاثیرگذار باشد. اما برای علاقه‌مندان به خرید، منطقه بی اغلو گزینه بهتری است.

منطقه بی اغلو نیز در بخش اروپایی استانبول قرار دارد و شامل میدان تقسیم (تکسیم) و پل گالاتا می‌ شود. در خیابان استقلال که به میدان تقسیم ختم می ‌شود، بهترین مراکز خرید استانبول را خواهید یافت. انتخاب گزینه ‌های اقامتی نیز در این دو منطقه بسیار وسیع است؛ تعداد زیادی از هتل ‌ها و اقامتگاه ‌ها در مناطق تکسیم و بی اغلو واقع شده ‌اند.

در شهر استانبول، گزینه‌ های متنوعی با قیمت‌ های مختلف برای رزرو هتل و اقامتگاه شما در دسترس است. به عنوان یک شهر گردشگری، استانبول دارای تعداد زیادی هتل و اقامتگاه است. به دلیل توریستی بودن بخش اروپایی شهر، بیشتر هتل‌ ها و اقامتگاه ‌ها در این بخش قرار دارند. برای اقامت در استانبول، می ‌توانید روی هتل ‌های 3 تا 5 ستاره، هاستل ‌ها، هتل‌ های آپارتمانی و مهمانخانه‌ های مختلف حساب کنید.

در زیر حدود قیمت رزرو هر نوع هتل بر اساس موقعیت و امکانات آن برای هر شب ارائه شده است:

  • هزینه رزرو هتل‌ های 2 ستاره استانبول: حدود 350 تا 1000 لیر ترکیه
  • هزینه رزرو هتل ‌های 3 ستاره استانبول: حدود 600 تا 1800 لیر ترکیه
  • هزینه رزرو هتل‌ های 4 ستاره استانبول: حدود 1500 تا 3000 لیر ترکیه
  • هزینه رزرو هتل‌ های 5 ستاره استانبول: از 3000 تا 13000 لیر ترکیه
هزینه های اقامت در استانبول
هزینه های اقامت در استانبول بسته به ستاره های هتل متفاوت می باشد.

هزینه های گردش و رستوران در استانبول

همه می دانند که استانبول یک شهر زیبا و پر جذابه است که با تنوع فرهنگی، مراکز خرید و غذاهای فوق ‌العاده اش شناخته می ‌شود. اما دقت داشته باشید که هزینه سفر به استانبول به واسطه جذابیت ‌های خوراکی این شهر ممکن است بیشتر شود! بهترین رستوران های استانبول با غذاهای خوشمزه و لذیذ شما را به خود جلب می ‌کنند. هزینه ای که برای خوراک در نظر می‌ گیرید، بسته به نوع رستوران و غذایی که انتخاب می ‌کنید، متفاوت است. اگر بخواهیم به ‌طور کلی هزینه خوراک در رستوران‌ های استانبول را دسته ‌بندی کنیم:

  • هزینه رستوران ‌های ارزان در استانبول برای هر نفر از 50 لیر شروع می ‌شود.
  • هزینه رستوران‌ های متوسط در استانبول برای هر نفر از 100 لیر شروع می‌ شود.
  • هزینه رستوران ‌های لوکس در استانبول برای هر نفر از 150 لیر شروع می ‌شود.
  • هزینه فست‌فود مانند مک ‌دونالد برای هر نفر تقریبا 35 لیر است

نکاتی برای کاهش هزینه سفر به استانبول

از سفر به استانبول در فصل تابستان پرهیز کنید. هزینه‌ های اقامت و تورها همیشه بین ژوئن و آگوست افزایش می ‌یابد، در حالی که اگر در بهار، زمستان یا پاییز سفر می‌ کنید، می‌ توانید قیمت ‌های عالی و غیرفصلی پیدا کنید.

در اسرع وقت کارت حمل و نقل استانبول را خریداری کنید. کرایه ‌های مترو، کشتی، تراموا و اتوبوس با استفاده از کارت در مقایسه با خرید بلیط تکی 50 درصد کمتر است.

مثل مردم محلی غذا بخورید. ناگفته نماند که لقمه‌ های محلی معمولا قیمت بهتری نسبت به وعده‌ های غذایی بین‌ المللی دارند و رستوران‌ های محلی خارج از مناطق توریستی استانبول ارزش بیشتری نسبت به قیمت دارند.

برای گردش و تفریح در استانبول کارهای رایگان زیادی برای انجام دادن وجود دارد. اگر به دیدن مکان های تاریخی علاقه دارید چیزی را از برنامه سفر خود حذف نکنید، بلکه انتخاب کنید که برای کدام یک از موزه‌ ها و مکان‌ های دیدنی بزرگ می ‌خواهید پول خرج کنید

منبع: مای سفر

دیدگاهتان را بنویسید
لطفا تمامی موارد خواسته شده را وارد نمایید.

ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

وارد کردن موارد ضروری الزامیست.